Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les preinscripcions del Pla de Transició al Treball per al curs 2017-2018

Obertes les preinscripcions del Pla de Transició al Treball per al curs 2017-2018

Es poden formalitzar fins al 26 de maig al Telecentre. S'ofereix la formació professional en el perfil d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic

Pla de Transició al Treball
Pla de Transició al Treball
17/05/2017 13:21

Ja és obert el termini per presentar les sol·licituds de preinscripció al Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball (PTT) de la Seu d'Urgell per al curs 2017-2018. L'oferta s'adreça a nois i noies de 16 a 21 anys que no tinguin el graduat en educació secundària obligatòria. La formació professional serà d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic.

Durant tot el curs acadèmic (de setembre de 2017 a juny de 2018) els joves que preguin part en el programa aprendran a executar operacions d'auxiliar en el punt de venda, preparar comandes, fer l'atenció bàsica al client, a més de tècniques administratives bàsiques d'oficina, operacions bàsiques de comunicació, el compliment de mesures de prevenció de riscos laborals i de qualitat i protecció del medi ambient.

L'acció formativa contempla 180 hores de pràctiques en empreses del sector. A més a més, els joves també rebran formació complementària per obtenir recursos a l'hora de desenvolupar-se personalment i professionalment, i per continuar la seva formació.

Amb el Pla de Transició al Treball s'obté una certificació de la formació rebuda i  de les competències professionals adquirides.

Preinscripcions

Els joves que hi estiguin interessats poden fer fins al 26 de maig la seva preinscripció a l'oficina del Pla de Transició al Treball, que es troba situada a la tercera planta del Centre Cultural Les Monges (Telecentre) de la Seu d'Urgell. També es pot demanar allà més informació o bé trucant al telèfon 973 35 00 10 (extensió 8089). El període de matriculació està previst de l'1 al 8 de setembre.  

Mostrar formulari de contacte