Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les preinscripcions per al curs 2016-2017 a l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu

Obertes les preinscripcions per al curs 2016-2017 a l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu

Els tests de nivell de francès i anglès es realitzaran a la capital urgellenca el 7, 8 i 12 de setembre. La confirmació de plaça, prèvia a la matriculació definitiva, es farà pública el 16 de setembre

EOI
EOI
01/09/2016 11:30

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell obre des d'avui i fins al pròxim 5 de setembre les preinscripcions per al curs 2016-2017. El tràmit telemàtic, que es pot realitzar a través del web www.eoilaseu.cat, ha començat aquest dijous a les 9 del matí i finalitzarà dilluns a les 2 del migdia. La preinscripció presencial està prevista pel mateix dilluns, de 9.30 a 13 hores. Es pot fer un màxim de dues sol·licituds a dues llengües diferents.

Si es disposa d'un certificat d'idioma no caldrà fer un test de nivell i es podrà formular la petició per al curs que indica la taula d'acreditacions que es troba a l'aplicatiu de preinscripció. En cas d'obtenir-se plaça en el sorteig, el diploma s'haurà de fer arribar al centre abans de la formalització de la matrícula definitiva.

Pels que no tenen acreditat el nivell de l'idioma sol·licitat, caldrà que passin una prova en el moment de la preinscripció. Els tests de nivell de francès i anglès seran a la Seu el 7, 8 i 12 de setembre, en els horaris estipulats pel centre. Pel que fa al Centre Públic Delegat (CPD) a Sort, es durà a terme el 12 de setembre, mentre que al CPD a Puigcerdà els exàmens d'anglès i francès es faran el 13 de setembre. La prova d'ordre d'accés a C1 d'anglès es realitzarà el 7 de setembre.

Confirmació de plaça i matriculacions

La confimació de la plaça es farà pública el 16 de setembre a les sis de la tarda. El següent pas serà la matriculació, programada del 17 al 21 de setembre. Els que restin en la llista d'espera es podran matricular presencialment el 23 o 26 de setembre.

Anglès i francès

L’Escola Oficial d’Idiomes de La Seu d’Urgell, ubicada al Centre Cultural Les Monges (carrer Capdevila, 29, 1r), va ser creada el curs 2003-2004 pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Amb centres públics delegats a Sort i Puigcerdà, actualment imparteix classes d'anglès i francès.

Les escoles oficials d’idiomes (EOI) són centres públics, no universitaris, d’ensenyament d’idiomes moderns, que imparteixen els ensenyaments especialitzats regulats per la LOE. A Catalunya hi ha 42 Escoles Oficials d’Idiomes. Les EOI també gestionen les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats. Aquestes certificacions són reconegudes arreu de l’Estat espanyol, són les úniques oficials, i es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

Mostrar formulari de contacte