Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les preinscripcions per realitzar pràctiques professionals a Europa

Obertes les preinscripcions per realitzar pràctiques professionals a Europa

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. El programa TLN MOBILICAT s'adreça a nois i noies de 18 a 29 anys que no treballen ni estudien
Pràctiques professionals a Europa
04/12/2017 14:39

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha obert el termini per presentar les sol·licituds per fer pràctiques professionals a Europa a través del programa TLN MOBILICAT. La iniciativa la promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, dins del marc del Fons Social Europeu (FSE) i del programa de Garantia Juvenil.

L'objectiu és que els nois i noies de 18 a 29 anys que no treballen ni estudien puguin fer feines no remunerades en entitats o empreses, públiques o privades, d'estats membres de la Unió Europa durant un període de 2 a 5 mesos. Els interessats poden fer la inscripció fins al 31 de gener.

Quatre places per fer pràctiques a Itàlia o Alemanya

TLN MOBILICAT està gestionat a la demarcació de Lleida per Enfoc, l’àrea de serveis formatius de l’Associació Alba, que enguany facilita 4 places per fer pràctiques a Itàlia o Alemanya. El programa aporta un itinerari personalitzat d'acompanyament i suport als joves que s'hi apuntin, amb un aprenentatge pràctic i formatiu a l'estranger, a partir dels interessos i motivacions de cada persona.

Es vol que aquesta experiència aporti als participants noves oportunitats d'accedir al mercat de treball i una ocupació de qualitat. La formació consta de dues etapes diferenciades, un aprenentatge previ a l’estada (febrer-abril) i el propi viatge a l’estranger (abril-juliol). El programa està finançat pel FSE i cobreix les despeses que els joves puguin tenir durant la realització de les pràctiques laborals.

Requisits

Els interessats en participar al programa han de tenir de 18 a 29 anys i estar a l’atur, a més d'incriure's al programa Garantia Juvenil. Altres requisits són haver acabat estudis de grau mitjà, superior o universitari o que els hagin deixat a mitges; no tenir experiència laboral en l’àmbit dels estudis cursats (no es té en consideració una experiència laboral inferior a tres mesos); tenir una formació bàsica d’idiomes i ser Demandant d’Ocupació (DONO).

Per a més informació, cal adreçar-se a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell o bé escriure al correu electrònic

Mostrar formulari de contacte