Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obre un nou supermercat a Oliana

Obre un nou supermercat a Oliana

L'establiment, sota la marca Suma, donarà feina a sis persones L'obertura va a càrrec del grup gironí Miquel Alimentació

Sega Tradicional
Sega Tradicional
10/08/2011 09:48

El grup gironí Miquel Alimentació ha invertit 250.000 euros en l'obertura d'un supermercat de la marca Suma a Oliana. Aquest establiment donarà feina a un total de 6 persones i està situat en una ubicació molt cèntrica del municipi.

El nou supermercat d'Oliana és el segon Suma propi de Miquel Alimentació a la demarcació de Lleida, després del de Cervera, i serà el número 100 a Catalunya.

El grup va crear l'ensenya Suma l'any 2000 i, després de consolidar la marca al país, està actualment en expansió a la resta d'Espanya. La cadena compta amb altres 150 establiments en règim de franquícia.

Suma té unes vendes anuals d'uns 158 milions d'euros, el 15% del total de la facturació de Miquel Alimentació, i dóna feina a més de mil persones.

El grup presidit per Ramon Miquel Ballart, de capital cent per cent nacional, és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya i compta a més amb les marques de supermercats Pròxim i Spar.

Mostrar formulari de contacte