Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obren els punts d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Obren els punts d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Les noves oficines d'informació estan ubicades a Sant Joan de l'Erm, Os de Civís, Àreu i Tavascan

Punt d'informació d'Os de Civís (Foto: PN Alt Pirineu)
Punt d'informació d'Os de Civís (Foto: PN Alt Pirineu)
04/07/2017 11:50

El Parc Natural de l'Alt Pirineu ha estrenat aquest dissabte, 1 de juliol, les noves oficines d'informació, ubicades a Sant Joan de l'Erm, Os de Civís, Àreu i Tavascan. Els punts informatius, que es troben a les entrades principals de l'espai natural, estaran oberts durant tot l'estiu i oferiran no només dades d'interès als turistes, sinó també pautes de comportament cívic, a més d'activitats d'educació ambiental, tallers i visites.

Cal recordar que el Parc Natural de l'Alt Pirineu va incorporar també recentment un punt d'informació associat a Castellbò. Es tracta de l'Agrobotiga El Raconet, oberta de dimarts a dissabte de 10 a 17 hores.

A l'Alt Urgell també hi ha disponible tríptics i assessorament sobre els espais naturals pirinencs a la Casa dels Parcs dels Pirineus, situada a l'avinguda de les Valls d'Andorra de la Seu d'Urgell, a l'edifici de l'antiga duana. En aquest cas, el servei obre de dimarts a dissabte de 9.00 a 14.00 hores i de 14.30 a 18.00 hores. Els dilluns l'horari és de 10.00 a 14.30 i de 15.00 a 18.00 h, mentre que diumenge es pot demanar informació de 9.00 a 14.00 hores.

Mostrar formulari de contacte