Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obren una investigació per tràfic de drogues a l'Acadèmia de Suboficials de Talarn

Obren una investigació per tràfic de drogues a l'Acadèmia de Suboficials de Talarn

La denúncia l'ha presentat el director del centre davant del Jutjat Militar Territorial de Barcelona. Els fets podrien ser constitutius de delictes del Codi Penal Militar, relatius als deures i l'eficàcia del servei
Entrada de l'Acadèmia de Suboficials de Talarn (Foto: ACN)
07/05/2019 19:00

El Jutjat Togat Militar Territorial número 31, amb seu a Barcelona, investiga una denúncia per un presumpte cas de tràfic de drogues dins de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, segons ha publicat aquest dimarts el mitjà digital El Confidencial. De fet, la denúncia l'ha formulat el mateix director de la caserna militar, el coronel Ricardo Salgado.

El Jutjat ha incoat un sumari per aclarir els fets, que es troben sota secret de sumari. Segons el mateix mitjà, el coronel director va posar els fets en coneixement del jutjat en entendre que podien ser constitutius d'alguns dels delictes que recull el Codi Penal Militar, entre els quals hi ha el delicte "contra els deures de servei" o bé "contra l'eficàcia en el servei".

L'assumpte ha recaigut en aquest jutjat, però pel fet que està vacant la plaça, la instrucció l'ha assumit un jutge militar de Saragossa. A l'AGBS s'imparteix l'ensenyament militar per a l'ingrés en l'Escala de Suboficials, així com diversos cursos d'actualització com ara el d'ascens a brigada del Cos General de l'exèrcit espanyol de Terra.

 

Mostrar formulari de contacte