Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obres al parc de la Boixadera i als camins de Calbinyà i la Palanca

Obres al parc de la Boixadera i als camins de Calbinyà i la Palanca

L'espai verd s'adaptarà especialment a la gent gran amb aparells i pistes de petanca Les altres dues actuacions corresponen a una pavimentació i a una ampliació de la vorera
Parc de la Boixadera
05/02/2010 16:22

Les regidories de Via Pública i de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell han endegat aquest mes tres importants obres com són la millora i rehabilitació parcial del Parc de la Boixadera, l'arranjament del Camí de Calbinyà i l'ampliació de la vorera al Cinyell Verd en el tram entre el parc del Segre i el Camí de la Palanca.

Al parc de la Boixadera, concretament a tocar del carrer de l'Orri, s'adequarà l'espai específicament pel col•lectiu de la gent gran, tot i que seguirà obert a tothom. Les obres les està duent a terme l'empresa urgellenca Transports i Excavacions Meya per un import de prop de 31.000 euros, i s'acabaran a finals del mes vinent. Es col.locarà quatre aparells diferents perquè els padrins puguin practicar gimnàstica i tres pistes de petanca.

Pel que fa al Camí de Calbinyà, aquest mes s'està fent tasques de formigonat a càrrec també de l'empresa Meya, amb un import de 18.598 euros.

Finalment, a la vora del riu Segre, hi treballa l'empresa Construccions Orgèl•lia i s'hi inverteix 96.000 euros. El termini d'execució és de dos mesos. Es refà uns 400 m2 de l'actual vorera amb l'objectiu de fer-la més ampla fins arribar als dos metres, per tal que hi puguin circular els vianants. El tram afectat és d'uns 230 metres de vorera que actualment es troba força deteriorada a causa del creixement dels arbres que hi ha plantats.

Amb aquesta actuació es donaran per acabades les obres de construcció del Cinyell Verd, executat entre els anys 2007 i 2008, i que va consistir en ampliar i urbanitzar les voravies entre el Parc del Segre i el Camí Ral de Cerdanya, un tram d'un quilòmetre de longitud.

Mostrar formulari de contacte