Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obres de manteniment a la piscina infantil de la Seu d'Urgell

Obres de manteniment a la piscina infantil de la Seu d'Urgell

La intervenció ha de solucionar problemes de filtracions, disminuir el volum de renovació de l'aigua i, en conseqüència, augmentar-ne la temperatura. L'equipament està previst que obri portes el dimecres 23 de juny
Obres a la piscina infantil de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
15/04/2021 18:10

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell està portant a terme les obres de manteniment de la Piscina Municipal per tal de preparar-ne l'obertura, prevista per al dimecres 23 de juny si la situació sanitària ho permet.

Durant aquests dies s'està desenvolupant l'actuació més important a la piscina infantil per solucionar el problema de filtracions que s'havia detectat en aquest vas. L'estat deficient de l'equipament provocava pèrdues i obligava a una renovació més elevada de l'aigua.

La intervenció ha consistit en la substitució del tub de recirculació que connecta la piscina amb el local tècnic que acull els mecanismes de cloració i control de l'aigua. Aquest element s'ha substituït totalment per garantir la seva estanquitat.

Paral·lelament, els operaris estan fent obres a les parets i el terra del vas, consistents a treure les rajoles existents i aplicar una doble capa amb material impermeable reforçat amb una malla de subjecció.

Les intervencions han de solucionar els problemes de filtracions detectats el passat estiu, disminuir el volum de renovació de l'aigua i, en conseqüència, augmentar-ne la temperatura.

Un cop finalitzada aquesta actuació, es continuarà amb les tasques habituals de manteniment i reparació de la resta d'espais de la Piscina Municipal amb la vista posada en el mes de juny. Totes les actuacions les està duent a terme la brigada municipal d'obres.