Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obres de millora a l'edifici de l'Ajuntament d'Organyà

Obres de millora a l'edifici de l'Ajuntament d'Organyà

La intervenció era “urgent” a causa de l’envelliment de l’immoble Fiol destaca que l’equipament passarà a ser “més actual i funcional”
Ajuntament d'Organyà
17/09/2008 13:42

L’Ajuntament d’Organyà està duent a terme una reforma de l’edifici consistorial. Les obres, que estan pressupostades en més de vint mil euros, consisteixen en la reorganització interna dels espais municipals, per tal de millorar l’atenció al públic i els serveis locals.

L’alcalde d’Organyà, Antoni Fiol, ha manifestat que la remodelació de les instal.lacions era “molt necessària”, tenint en compte “l’envelliment, el desgast i el deteriorament dels materials”. Fiol ha destacat que la intervenció optimitzarà la utilització de l’equipament, “que passarà a ser més actual i funcional”.

Els treballs a l’edifici de l’Ajuntament està previst que finalitzin aquest mateix mes. La fase d’obres actual inclou la millora de la zona d’atenció al públic, que s’ha reubicat en un espai provisional. L’alcalde demana disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la reforma.

Feia més de 25 anys que no s’havia fet cap intervenció a l’Ajuntament d’Organyà, tret del manteniment a la façana i la teulada. Després d’aquesta primera fase dels treballs, el consistori espera modernitzar i reorganitzar d’altres espais de l’immoble, com ara l’arxiu o els serveis d’agricultura i sanitaris.

Mostrar formulari de contacte