Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obres de millora al túnel de Montant de Tost

Obres de millora al túnel de Montant de Tost

La prioritat és millorar la seguretat, amb nova il.luminació i panells de senyalització Els treballs suposen una inversió d'1,3 milions d'euros
Túnel de Montant - Obres
15/04/2010 09:41

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques té en marxa les obres per a millorar i modernitzar diversos elements del túnel de Montant de Tost, a la C-14, al terme municipal de Ribera d'Urgellet. L’objectiu dels treballs és afavorir la seguretat viària.

Entre les actuacions que es duen a terme hi ha la millora de l’enllumenat, que permetrà la uniformitat de la il•luminació al llarg de tot el túnel. La infraestructura té una longitud de 600 metres i s’hi s’instal•laran projectors de tipus LED

Els operaris també tenen previst instal•lar panells de senyalització variable, tant a l’interior com als accessos al túnel. Així mateix, s’instal•larà un sistema de detecció d’incendis i de la unitat de control corresponent. A més, es disposarà d’un equipament de detecció de vehicles i es col•locarà barreres de tancament del túnel per a emergències.

Finalment, la intervenció de millora de la seguretat al Túnel de Montant consistirà en la col.locació de sis pals SOS (dos exteriors i quatre interiors) que permetran una comunicació ràpida dels usuaris amb el centre de Control en cas d’incidència.

Els treballs van començar a mitjan febrer i finalitzaran a finals de maig. Aquesta actuació compta amb un pressupost d’1,3 milions d'euros.

Mostrar formulari de contacte