Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obres de millora als centres educatius de la Seu d'Urgell

Obres de millora als centres educatius de la Seu d'Urgell

El Departament d'Ensenyament invertirà més de 300.000 euros en treballs de reforma. Entre d'altres, les intervencions inclouen l'arranjament de la teulada de l'edifici de les aules d'educació infantil de l'Escola Albert Vives i la millora de la pista poliesportiva
16/07/2015 17:30

El delegat territorial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Miquel Àngel Cullerés, ha dut a terme aquest dijous una visita d'obres a l'Escola Albert Vives, acompanyat de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; la regidora d'Ensenyament, Sílvia Iscla, i el director del centre, Isidor Alberich. Al centre urgellenc s'està duent a terme la substitució de la teulada de l'edifici de les aules d'educació infantil, una intervenció pressupostada en 100.000 euros.

L'arranjament s'inclou en un paquet de millores a les escoles i centres formatius de la Seu, que supera els 300.000 euros. A la mateixa escola començarà dilluns vinent la reforma de la pista poliesportiva, amb una inversió de 22.000 euros més. Cullerés ha recordat que l'estiu passat també es va rehabilitar el teulat de l'edifici principal, amb un cost de 180.000 euros, a més de repintar-se les instal.lacions.

En relació amb la resta d'obres que realitzarà aquest estiu del departament d'Ensenyament a la Seu, ressalta també el repintat del col.legi Pau Claris; la reforma de les instal.lacions elèctriques de l'edifici del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya (22.000 euros); l'adequació dels lavabos i la posada en marxa d'una aula d'informàtica a l'Escola d'Adults, ubicada a l'antiga llar d'infants La Grandalla (8.000 euros); i l'arranjament de la pista poliesportiva de l'escola del poble de Castellciutat (8.000 euros).

Esforç econòmic

Cullerés ha volgut deixar palès que els treballs formen part d'una partida global de 2 milions d'euros del departament d'Ensenyament per a la millora d'infraestructures a la demarcació de Lleida. En aquest sentit, el delegat ha incidit en el fet que les reformes continuaran de forma esglaonada els pròxims anys, consensuades amb el consistori i els centres, "malgrat les dificultats econòmiques actuals".

Precisament, durant la visita, l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha agraït a la Generalitat "l'esforç econòmic a la Seu, que s'ha materialitzat en les obres actuals i, sobretot, en el nou centre educatiu La Valira". Batalla creu que "la bona entesa entre l'Ajuntament de la Seu, els centres escolars i el departament d'Ensenyament, ha propiciat que es fessin bé els deures, assolint reptes que feia molt temps que estaven pendents".

L'alcalde urgellenc també ha avançat que els diners que a través dels Pressupostos participatius s'havien decidit destinar a la millora de la pista poliesportiva de l'Escola Albert Vives ara es destinaran a l'eliminació de barreres arquitectòniques de les voreres i passos de vianants de la ciutat.

  • Obres a l'Escola Albert Vives
  • Visita de Miquel Àngel Cullerés a les obres de l'Escola Albert Vives

Mostrar formulari de contacte