Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Observació d'ocells des de l'àrea de berenada de la Roca de la Sabina, a Andorra

Observació d'ocells des de l'àrea de berenada de la Roca de la Sabina, a Andorra

26/09/2011 11:27

El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa i el CENMA (Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra) de l’Institut d’Estudis Andorrans se suma aquest dissabte a la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Els objectius d’aquesta jornada, organitzada a escala mundial, són donar a conèixer les amenaces que afecten els ocells i les mesures de conservació necessàries per a la seva supervivència, a més de conscienciar la població sobre la importància del patrimoni natural.

És per això que el pròxim dissabte, 1 d’octubre, tindrà lloc, de les 8.00 a les 12.00 hores, una activitat d’observació ornitològica des de l’àrea de berenada de la Roca de la Sabina, indret fàcilment accessible en vehicle. L'espai, que disposa d’un mirador panoràmic del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, es troba al peu de les pistes d’esquí de l’estació d’Arinsal, gairebé al final, i al costat dret (en sentit ascendent), de la carretera de Comallempla (CS-520), a una altitud aproximada de 1.895 metres.

L’activitat és gratuïta i no es requereix inscripció. N’hi ha prou, doncs, d'arribar a l’indret esmentat (si pot ser, amb uns prismàtics), en qualsevol moment dins el període horari establert. Les explicacions, a càrrec del biòleg Jordi Nicolau, es complementaran amb observacions mitjançant telescopis terrestres.

Per a més informació es pot contactar amb el CENMA (rcaritg.cenma@iea.ad) o amb l’òrgan gestor del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa (francescvela@comumassana.ad).

Mostrar formulari de contacte