Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ocupació hotelera d'entre el 70% i el 90% a l'Alt Urgell

Ocupació hotelera d'entre el 70% i el 90% a l'Alt Urgell

Al conjunt del Pirineu també es voreja el ple tant als hotels com al turisme rural Aquesta Setmana Santa permet combinar el final de la temporada d'esquí amb l'inici d'altres esports de muntanya

01/04/2010 11:25

L'ocupació hotelera a l'Alt Urgell per aquest pont de Setmana Santa oscil.la entre el 70 i el 90%. L'Associació d'Hostaleria de la comarca creu que les perspectives d'aquests dies són bones. Tot i això, el president de l'entitat, Miquel Àngel Sànchez, explica que aquest marge tan ampli de previsió ve motivat per la consolidació de la tendència a les reserves d'última hora.

Sànchez creu que aquesta és una bona Setmana Santa pel Pirineu, ja que coincideixen el final de la temporada d'esquí amb l'inici de la primavera i de noves activitats a l'aire lliure, com ara el senderisme, la BTT o els esports d'aventura.

En general, a l'Alt Pirineu i Aran l'ocupació és entre un 85 i un 90%. De la seva part, el turisme rural manté l'atractiu malgrat el constant augment d'oferta i s'aproparà novament al 100 per cent. Tot i això, el sector està treballant per fer front a una clientela com més va més exigent.

Final de temporada per a la majoria d'estacions d'esquí

Aquesta Setmana Santa marca el final de la temporada d'esquí per a moltes estacions del Pirineu català. Tot i això alguns complexos, tant d'alpí com de nòrdic, allargaran la campanya encara que sigui tan sols el cap de setmana.

De fet, l'estació de Masella té programades competicions fins al 17 d'abril. El complex cerdà sol ser l'últim a tancar i, si les condicions acompanyen, fins i tot pot romandre en funcionament pel pont de l'1 de maig. Boí Taüll i Port-Ainé s'acomiadaran l'11 d'abril.

Mostrar formulari de contacte