Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oliana adjudica les obres del nou dipòsit d'aigua

Oliana adjudica les obres del nou dipòsit d'aigua

L’empresa Ribalta i Fills S.A. durà a terme els treballs per un import de 835.000 euros El nou equipament garantirà el subministrament d’aigua de boca de qualitat als 2.000 veïns del poble
Oliana
28/10/2008 12:16

L’Ajuntament d’Oliana ha fet l’adjudicació provisional del contracte d’obres de la nova captació d’aigua al municipi. El nou equipament estarà enllestit en un període de vuit mesos i garantirà el subministrament d’aigua de boca als 2.000 veïns del poble.

L’execució del projecte de “Construcció d’una xarxa d’impulsió d’aigua potable al nou dipòsit de reserva de 2000 metres cúbics d’Oliana i la connexió als dipòsits existents del Castell i Oliana” s’ha atorgat a l’empresa local Ribalta i Fills S.A., que ha estat la licitadora amb l’oferta econòmicament més avantatjosa. El pressupost de contractació s’ha establert en 835.000 euros.

L’alcalde d’Oliana, Antoni Vilaginés, ha destacat la importància de la intervenció, ja que l’actual dipòsit no tenia capacitat suficient. El municipi soluciona així també els problemes de qualitat detectats l’any 2005.

L’Ajuntament compta amb subvencions de l’Agència Catalana de l’Aigua, del Pla Únic d’Obres i Serveis i del departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte