Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oliana ofereix als adolescents un taller per aprendre a tenir relacions saludables a les xarxes socials

Oliana ofereix als adolescents un taller per aprendre a tenir relacions saludables a les xarxes socials

La formació, que tindrà lloc el 22 d’octubre, s'adreça a joves de 12 a 16 anys. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament
Taller sobre les xarxes socials
01/10/2021 17:48

El divendres 22 d’octubre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc a Oliana el taller "Relacions saludables a les xarxes", a càrrec de l’entitat SEER, Salut i Educació Emocional. L'activitat, organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Ajuntament d’Oliana, s'adreça a joves de 12 a 16 anys.

L'objectiu del taller, que es desenvoluparà amb una metodologia interactiva i vivencial, és prendre consciència de la predominança de les xarxes i les noves tecnologies en les relacions interpersonals, observar l’impacte dels actes individuals en els canals virtuals i prendre responsabilitats envers la promoció del benestar a les xarxes.

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Per inscriure’s, cal fer-ho mitjançant un formulari en línia. Per a més informació, es pot contactar amb el correu electrònic .

Canvis en les maneres de relacionar-se

L'organització destaca que la proposta s'emmarca en un moment marcat per un canvi en les maneres de relacionar-se, que cada cop estan més condicionades per les xarxes socials i el món digital. El nou paradigma ha ajudat a mantenir més connexions amb més persones i a fer més petites les distàncies, però també requereix un procés de reflexió profund i crític que permeti construir aquestes relacions de la manera més saludable possible.