Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oliana repararà la coberta del Pavelló Francesc Betriu

Oliana repararà la coberta del Pavelló Francesc Betriu

L'actuació té un pressupost de prop de 35.000 euros. L'Ajuntament olianès també ha aprovat inicialment la renovació de la xarxa d'aigua potable en tres carrers, per valor de 180.000 euros, i la impermeabilització del dipòsit de la vila
09/04/2021 11:40

L'Ajuntament d'Oliana ha aprovat inicialment, al darrer ple municipal, el projecte tècnic per reparar la coberta del Pavelló Francesc Betriu. L'obra, redactada per l'arquitecte Robert Ribalta, té un pressupost de prop de 35.000 euros i aquesta setmana ha entrat a informació pública per un període de trenta dies.

L'alcaldessa d'Oliana, Carme Lostao, ha explicat a RàdioSeu que aquesta actuació és necessària perquè el recinte esportiu cobert "ja té uns anys i darrerament té degoters". Lostao recorda que, a banda de les activitats esportives que s'hi desenvolupen al llarg de l'any, el Pavelló també és un equipament molt important perquè sol acollir els actes més concorreguts de la Festa Major i d'altres esdeveniments de la vila. L'obra ha estat inclosa al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i inclourà la instal·lació d'un aïllant per evitar la filtració d'aigua.

Lostao hi ha afegit que la part que es vol reparar està per damunt d'una altra coberta i que preveuen que això permetrà que no calgui aturar les activitats esportives en el període en què es facin les obres.

El consistori olianès també ha fet l'aprovació inicial de la renovació de la xarxa d'aigua potable als carrers de Girona, de Josep Escaler i de les Moreres. L'actuació l'ha preparat l'empresa Cassa Aigües i Depuració i té un pressupost de quasi 180.000 euros. Carme Lostao ha detallat que aquesta actuació també és necessària perquè en aquesta zona la xarxa encara és de fibrociment i està deteriorada. La reforma permetrà aturar les filtracions i pèrdues d'aigua que hi ha actualment.

També en l'apartat d'obres, s'ha acordat el projecte per impermeabilitzar el dipòsit d'aigua de la vila, amb una partida de poc més de 50.000 euros. En aquest cas, la proposta l'ha redactat l'enginyer tècnic Francesc Roca.

Al llarg dels propers trenta dies, les tres obres es poden consultar al web municipal (www.ajuntamentoliana.cat) per si alguna persona afectada hi vol presentar al·legacions. Si no n'hi hagués, s'aprovaran posteriorment de manera definitiva i s'avançarà en la seva licitació i excecució.

Manteniment d'espais públics

D'altra banda, l'Ajuntament d'Oliana ha comunicat aquest divendres que les darreres setmanes ha dut a terme tasques de manteniment d'espais públics. Concretament, s'ha reparat un tram de la tanca de fusta situada al camí del Riu. També s'ha netejat i remodelat la rotonda ubicada a l'encreuament dels carrers de la Serra, la Rasa i el Clot de la Guineu.

  • Oliana
  • Tasques de manteniment d'espais públics a Oliana (@Aj_Oliana)

Mostrar formulari de contacte