Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Onada de sostraccions de bicicletes a la Seu

Onada de sostraccions de bicicletes a la Seu

La Policia Municipal recomana els veïns que prenguin precaucions per evitar nous furts
11/07/2007 13:55

La Policia Municipal de la Seu d’Urgell ha fet una crida als usuaris de bicicletes perquè vigilin el seu mitjà de transport i el fixin quan el deixen al carrer. I és que aquest començament d’estiu el cos local ha detectat una onada de de sostraccions de bicicletes a la capital urgellenca durant l'estiu.

Aquest mes la policia ha rebut ja sis denúncies de furt, una xifra que supera amb escreix les rebudes la resta de l’any. A més a més, se sospita que hi pot haver hagut més casos, però que no s’han denunciat. Per tot plegat, el cap de la Policia Municipal, l’inspector Josep Martínez, ha aconsellat a aquells ciutadans que utilitzin la bicicleta de forma habitual o esporàdica durant aquests mesos que l'assegurin amb candaus o immobilitzadors al carrer, per evitar el disgut que suposa la desaparició.

D’altra banda, Martínez ha assenyalat que és convenient denunciar sempre la sostracció "per tal que els cossos policials facin un seguiment del fet delictiu". En moltes ocasions les bicicletes es localitzen en zones dels voltants de la Seu o bé el propietari reconeix la bicicleta al carrer. La denúncia en facilita la recuperació.

L’acumulació de casos ha fet que s’hagi obert una investigació per localitzar els possibles autors. De moment, però, els cossos policials de la capital urgellenca no tenen constància que existeixi un mercat de revenda de les bicicletes robades.

A banda de les bicicletes, uns altres elements que són víctimes periòdiques de sostraccions a la Seu són els components exteriors dels automòbils estacionats al carrer, com ara els embellidors de les rodes, les antenes o bé els escuts.

Mostrar formulari de contacte