Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Canvi de dates en l'operació de tractament d'arbres a la Seu

Canvi de dates en l'operació de tractament d'arbres a la Seu

Per la previsió de pluja d'aquest dijous i divendres, finalment es farà dimarts i dimecres vinent, dies 3 i 4 de juliol, en tots dos casos de les 6 a les 8 del matí. S'actuarà en diversos carrers cèntrics com ara el passeig Pasqual Ingla, la plaça Catalunya i el carrer Major

Carrer Joaquim Viola
Carrer Joaquim Viola
28/06/2018 08:50

Actualització

El Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha comunicat als veïns i veïnes que duran a terme una operació de tractament dels arbres en diversos carrers cèntrics de la Seu.

Inicialment s'havia previst fer aquesta acció avui dijous i demà divendres, dies 28 i 29, però a causa de les previsions de pluja per a aquestes dos dies s'ha canviat les dates i finalment es farà dimarts i dimecres vinent, dies 3 i 4 de juliol. Tots dos dies, el treball es farà entre les 6 i les 8 del matí.

Concretament, en aquestes hores s'actuarà al passeig de Pasqual Ingla, la plaça de Catalunya i els carrers: Major, Fra Andreu Capella, Lluís de Sabater, Germandat de Sant Sebastià, Joaquim Viola i Santa Joana de Lestonnac.

El producte que s'utilitzarà per a aquesta intervenció, que vol prevenir l'aparició de plagues o malalties als arbres, és una barreja de sabó potàssic i oli de nin. Des de Parcs i Jardins s'ha subratllat que tots dos productes són utilitzats freqüentment utilitzats en agricultura biològica, de molt baixa toxicitat per a les persones i respectuosos amb el medi ambient.

Mostrar formulari de contacte