Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Optimisme al sector hoteler i comercial de la Seu per la voluntat del govern de reobrir l'aeroport de la Seu

Optimisme al sector hoteler i comercial de la Seu per la voluntat del govern de reobrir l'aeroport de la Seu

La notícia de la compra dels terrenys del camp de vol per part de la Generalitat de Catalunya consideren que els obre noves oportunitats
11/05/2007 09:19

La notícia de la compra dels terrenys de l'aeroport de la Seu ha estat molt ben rebuda pel sector turístic i comercial alturgellenc, que hi veu noves oportunitats. Segons ha manifestat el president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, Miquel Àngel Sànchez, si la comarca compta amb un aeroport a prop podrà beneficiar-se de la fàcil accessibilitat dels turistes al territori, sobretot a través de touroperadors. Miquel Àngel Sànchez s'ha mostrat convençut que les negociacions per a la reobertura tiraran endavant.

Per la seva banda, des de la Unió de Botiguers de la Seu s'ha mostrat satisfacció per l'avenç dels tràmits per a la posada en marxa del camp de vol de l'Alt Urgell. El president dels comerciants urgellencs, Ramon Ferrer, ha apuntat a la possibilitat de participar en el consorci que haurà de gestionar de la infrastructura.

L'antic aeroport de la Seu d'Urgell va tancar definitivament després que la Direcció General d'Aviació Civil del Govern Espanyol prohibís a Aviaco, empresa concessionària de la línia regular, que hi aterrés. El motiu van ser les deficiències greus de seguretat, ja que la cancel.lació de vols era freqüent a causa de les condicions meteorològiques. Els empleats també van denunciar en el seu moment problemes de gestió de la infrastructura i que l'empresa promotora i gestora Dausa, de la família Betriu, els devia sous endarrerits.

Mostrar formulari de contacte