Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ordenat un nou diaca a la Catedral de la Seu

Ordenat un nou diaca a la Catedral de la Seu

Josep Montoya, casat i amb quatre fills, donarà servei a parròquies de l'entorn de Sort i Rialp Fins ara ja havia fet treball pastoral al Pallars Sobirà mateix
Ordenació de Mn. Josep Montoya
27/07/2009 13:12

Mossèn Josep Montoya i Viñas, casat i amb quatre fills joves, ha estat ordenat de diaca permanent a la Diòcesi d'Urgell. La celebració litúrgica solemne ha estat aquest dissabte a la Catedral de la Seu, presidida pel bisbe Joan-Enric Vives.

La cerimònia va ser seguida per nombrosos amics i familiars de Mn. Josep Montoya, que havien vingut des del barri de Poble Nou a Barcelona i de Valldoreix, de la parròquia de Sant Cebrià, on ha viscut i treballat en els darrers anys. El nou diaca ha treballat pastoralment al Pallars, i en endavant estarà al servei dels pobles de prop de Sort i Rialp.

Monsenyor Vives ha assenyalat en la seva homilia el servei a la comunitat que significa la tasca de diaca i les responsabilitats que comporta. Amb ell, afirma, "la seva família també queda molt compromesa i, per tant, també és un acte de generositat de la seva esposa, Conxita i dels seus quatre fills". Vives va fer referència a la celebració de la festa de Sant Jaume i el va encomanar al sant.

El nou diaca ha rebut l'ordenació de mans de Joan-Enric Vives i s’ha compromés a dur a terme "el servei i la missió de fer arribar l'Evangeli de Jesucrist a la vida de les persones, descobrint-los els signes de l'amor de Déu i predicant sempre amb la vida i les paraules".

Mostrar formulari de contacte