Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà celebra la Fira de Sant Andreu

Organyà celebra la Fira de Sant Andreu

El tradicional certamen inclou les mostres de bestiar, d'artesania i multisectorial, juntament amb activitats per a tots els públics. Es podrà visitar aquest dissabte i diumenge

Fira de Sant Andreu d'Organyà
Fira de Sant Andreu d'Organyà
24/11/2016 12:52

Organyà celebra aquest cap de setmana la Fira de Sant Andreu a Organyà, un dels certamens econòmics amb més història del Pirineu. La cita inclou la 22a Mostra de Bestiar, la 23a Fira d'Artesania i una mostra Multisectorial.

La fira començarà dissabte, dia 26, a les 9 del matí amb l'obertura del recinte i un esmorzar popular amb els productes típics de firandà, al carrer Major. A les 11 s'oferirà animació i una cercavila amb amb el grup de batukada olianès Batokatu. La inauguració oficial serà a les 12 del migdia, novament al carrer Major, seguida d'una visita de les autoritats. Paral·lelament, a 2/4 d'una es podrà veure l'espectacle 'La Fira dels instruments' que es presenta com "l'única fira del món en la que no es ven res", juntament amb 'La Fira del Mestre Andreu' amb Noè Rivas, músic i animador infantil i familiar.

Diumenge, la jornada començarà novament a les 9 amb un esmorzar per als participants al certamen ramader. Des de les 10 s'oferirà passejades en poni, a la zona de bestiar, on hi haurà cavalls de sella i de muntanya, vaques brunes i frisones, oví i cabrum. A 2/4 d'una, un espectacle de màgia per a tota la família amb el Mag Reivax, a l'escenari del carrer Major. El lliurament de Trofeus del Certamen Ramader es farà a la una del migdia.

Abans de la cloenda, se sortejarà un Lot de productes dOrganyà, a la zona de bestiar. Les butlletes es poden aconseguir de franc a les parades del carrer Major, a la sala de les Homilies i a la zona de bestiar. Un fet el sorteig, si no apareix la butlleta premiada, es tornarà a sortejar tot seguit. 

A més a més, durant els dos dies hi haurà parades d'artesania a les places de l'Església i de les Homilies i als carrers Santa Maria, Granada i Major. També es podrà veure una exposició de Buggis, a la carretera de Lleida.

Mostrar formulari de contacte