Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà, Coll de Nargó i Peramola estrenen el distintiu d'Escola Verda

Organyà, Coll de Nargó i Peramola estrenen el distintiu d'Escola Verda

Aquest divendres es farà la descoberta simbòlica de la placa identificativa Els centres de la ZER Narieda es comprometen amb la reducció de residus i amb les energies renovables, entre d'altres
Escoles Verdes - Lliurament distintiu ZER Narieda
16/02/2012 16:20

Les escoles de la ZER Narieda (Organyà, Coll de Nargó i Peramola) han rebut aquest curs el distintiu d’Escoles Verdes. Aquest programa pretén la integració en el procés de sostenibilitat dels centres educatius.

Aquest divendres a la una del migdia, a Coll de Nargó, es farà l’acte simbòlic d’inauguració de la placa identificativa d’Escoles Verdes. Hi partiparan els alumnes de la ZER i tots els membres de la comunitat educativa.

Amb el distintiu, les tres escoles es comprometen a informar sobre l’ús responsable de l’aigua i l’energia, frenar la contaminació, potenciar les energies renovables, reduir l'emissió de gasos, donar suport a l'agricultura sostenible, afavorir la participació de tots els membres de la comunitat educativa en temes de medi ambient, i fomentar la reducció, reutilització o reciclatge de residus.

La incorporació de Coll de Nargó, Organyà i Peramola al llistat d'Escoles Verdes es va fer oficial el 23 de novembre passat.

Mostrar formulari de contacte