Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà converteix el carrer Major en zona de vianants

Organyà converteix el carrer Major en zona de vianants

La circulació es limitarà a l'accés dels veïns i a la càrrega i descàrrega, amb l'objectiu de fer el nucli antic més atractiu per als visitants L'actuació a la zona també inclou la millora de l'enllumenat, el paviment i els contenidors
Organyà - Carrer Major
03/02/2010 10:04

L’Ajuntament d’Organyà ha instal·lat nou mobiliari urbà al carrer Major, per tal de transformar-lo en espai destinat als vianants. Es mantindrà l’accés de vehicles només per a càrrega i descàrrega a les botigues i als habitatges.

L’ús del nucli antic de la vila per a vianants vol posar en relleu el patrimoni arquitectònic i facilitar-ne la difusió als visitants, tenint en compte que Organyà ha estat inclosa recentment a la Xarxa de Pobles amb Encant. L'alcalde, Antoni Fiol, detalla que s'està instal.lant jardineres per limitar el trànsit als usos imprescindibles per a veïns i comerciants. Els canvis al voltant del carrer Major també inclouen la millora de la il.luminació, el paviment i els contenidors.

La inversió total d'aquestes millores és d'uns 190.000 euros. Una part dels diners per a aquestes actuacions s'han obtingut del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), del qual enguany Organyà rebrà aproximadament 100.000 euros. A banda del carrer Major, els nous ajuts també s'aprofitaran per a la connexió entre la plaça del Mercat i l'aparcament.

Mostrar formulari de contacte