Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà convoca un concurs per al logo de "Ciutat Pubilla de la Sardana 2011"

Organyà convoca un concurs per al logo de "Ciutat Pubilla de la Sardana 2011"

El disseny haurà de simbolitzar i unir els diferents referents culturals i tradicionals de la vila El termini de presentació finalitzarà el dia 31 de juliol
Sardanes - Agrupació Sardanista Organyà
01/07/2010 11:52

Amb motiu de la celebració d’Organyà “Ciutat Pubilla de la Sardana 2011”, la Comissió organitzadora dels diferents actes que es duran a terme durant l’any que ve a la vila alturgellenca ha decidit convocar un concurs per escollir el logotip identificatiu.

La proposta especifica que hi pot participar tothom. El disseny haurà de simbolitzar i unir els diferent referents culturals i tradicionals de la vila d’Organyà amb el món sardanista i incloure la inscripció “Organyà Ciutat Pubilla de la Sardana 2011”. El treball podrà ser realitzat en qualsevol tècnica, en un full DIN – A4, sempre que se’n pugui fer la impressió.

Les obres s’hauran de lliurar dins d’un sobre, a l’exterior del qual hi constarà “Concurs logotip Ciutat Pubilla” i un pseudònim. A l’interior, juntament amb el dibuix, caldrà lliurar un altre sobre tancat amb les dades personals de l’autor (nom, cognoms, adreça, telèfon i e-mail).

Els logotips es podran presentar fins al dia 31 de juliol a les 8 del vespre a l’Oficina d’Informació i Turisme d’Organyà, situada a la sala de les Homilies de la vila, on romandran exposats. Hi haurà un jurat qualificat que s’encarregarà de valorar les diferents obres presentades i n’escollirà la guanyadora, que rebrà 200 euros.

L’organització ha previst que el lliurament del premi tindrà lloc el 7 d’agost durant la celebració del XIV Aplec de la Sardana d’Organyà. L’original i els seus drets quedaran en propietat de la Comissió organitzadora.

Mostrar formulari de contacte