Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà i Sant Julià dels Garrics, noves propostes de les Rutes a Peu per l'Alt Urgell

Organyà i Sant Julià dels Garrics, noves propostes de les Rutes a Peu per l'Alt Urgell

Aquest dissabte al matí es pot fer una ruta pel municipi ganxo i una caminada per l'entorn de l'església romànica de la Vansa i Fórnols. Les inscripcions gratuïtes es poden fer al web de Turisme Seu

Rutes a Peu per l'Alt Urgell
Rutes a Peu per l'Alt Urgell
09/07/2020 15:45

Les Rutes a Peu per l'Alt Urgell, que van estrenar temporada la setmana passada, ofereixen aquest dissabte dia 11 dues noves propostes, adreçades tant a visitants com a veïns de la comarca. Totes les sortides són gratuïtes però cal confirmar prèviament la inscripció. El tràmit es pot fer a l'apartat específic que hi ha al web de Turisme Seu (turismeseu.com/rutes).

La primera de les rutes d'aquest cap de setmana és 'Un vol per Organyà', en què els participants poden conèixer el nucli històric de la vila de les Homilies i l'estació internacional de parapent, considerada com un dels millors indrets del món per a la pràctica d'aquest esport aeri. La trobada serà a 2/4 de 9 del matí a la plaça de les Homilies i el recorregut, de dificultat moderada, constarà de 4,4 km amb un desnivell de poc menys de 300 metres.

Paral·lelament, dissabte al matí (a partir de les 10) també es pot participar en una sortida per conèixer l'església romànica de Sant Julià dels Garrics, al municipi de la Vansa i Fórnols. La sortida serà des de Sorribes de la Vansa i el recorregut consta de 10 km i 200 metres de desnivell, amb una dificultat també moderada. Sant Julià dels Garrics, ubicada al nucli de la Barceloneta, data dels segles XI i XII, consta d'una sola nau i el seu disseny reflecteix les dues fases diferents de construcció que va tenir. El temple és declarat Bé Cultural d'Interès Local.

Mostrar formulari de contacte