Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà tindrà aquest mes de gener servei de gas propà canalitzat

Organyà tindrà aquest mes de gener servei de gas propà canalitzat

L'oferta energètica la promou l'empresa Energia, Serveis i Noves Tecnologies S.A. De moment, s'ha construït un dels dos dipòsits previstos en el projecte definitiu i s'ha instal.lat una tercera part de la canalització soterrada
Gas - Logo Energia, Serveis i Noves Tecnologies
11/01/2012 10:15

Organyà tindrà servei de gas propà canalitzat aquest mes de gener. La primera fase d'un projecte promogut per l'empresa Energia, Serveis i Noves Tecnologies S.A. es posarà en marxa en el període de quinze dies.

L'alcalde d'Organyà, Antoni Fiol, ha explicat a RàdioSeu que ja s'ha construït un dipòsit de gas a la zona d'equipaments i s'ha instal.lat una tercera part de la canalització soterrada. Aquesta oferta energètica esdevindrà una alternativa als combustibles tradicionals.

La iniciativa comercial compta amb una estudi de mercat que garantiria la viabilitat del projecte. Pròximament, l'empresa promotora farà una reunió informativa per explicar els avantatges del servei.

Les instal.lacions d'emmagatzematge i subministrament de gas liquat del petroli comptaran amb dos dipòsits de 49,5 m3, amb una capacitat total de 99 m3. La xarxa de distribució tindrà tres trams de 799, 663 i 3587 metres, respectivament. El cost de les obres ascendeix a gairebé 190.000 euros.

En el projecte, que s'ha d'executar en el termini d'un any, s'estableix que el titular de les instal.lacions assegurarà en tot moment el seu correcte manteniment i vigilància. També s'encarregarà de l'odorització del gas distribuït.

L'empresa Energia, Serveis i Noves Tecnologies S.A. està implantada en municipis com La Jonquera, Vallgorguina, Bescanó, Riudarenes, Alp-La Molina i Arbúcies, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte