Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Òscar Willard Arciniegas parla a la Seu de l'obra 'Ésser i temps' de Martin Heidegger

Òscar Willard Arciniegas parla a la Seu de l'obra 'Ésser i temps' de Martin Heidegger

L'autor presenta un llibre per facilitar la comprensió d'una de les principals obres de la filosofia del segle XX. L'acte, aquest dijous al vespre a la Sala de la Immaculada, tindrà la intervenció de Xavier Parés, Joan Mingorance i Joan-Enric Vives
"Introducció a la lectura d''Ésser i temps' de Martin Heidegger
16/03/2016 17:25

La Sala de la Immaculada de la Seu acollirà aquest dijous, a les 8 del vespre, la presentació del llibre Introducció a la lectura d''Ésser i temps' de Martin Heidegger. L'autor de l'obra, Òscar Willard Arciniegas, oferirà una explicació didàctica sobre una de les aportacions filosòfiques més importants del segle XX.

A banda de Willard, l'acte comptarà amb la intervenció i les reflexions del rector de la parròquia de Sant Ot, mossèn Xavier Parés; el filòsof i exdirector de la UNED a la Seu, Joan Mingorance, i l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. El llibre ha estat editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

Òscar Willard Arciniegas defineix la introducció en l'obra de Martin Heidegger com un procés "tan engrescador com arriscat". Per una banda, gratar una de les roques filosòfiques més importants del segle XX "fa sentir com un petit arquitecte en la construcció de la cosmovisió dels darrers vint segles de l’'era cristiana i dels cinc d'herència grega com a mínim" i, per tant, "contemplador novell de les entranyes del món occidental". De l'altra, però, dóna "una empenta per continuar les seves fites de sendes cada cop més incertes i desconegudes", alhora que aporta "eines encertades per a poder mirar críticament el tarannà del món contemporani".

Mostrar formulari de contacte