Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Parada informativa de l'AECC pel Dia Mundial Sense Tabac

Parada informativa de l'AECC pel Dia Mundial Sense Tabac

L’entitat crida l’atenció sobre incompliments de la llei en espais públics La jornada centra l’atenció en les persones que volen deixar de fumar
AECC - Tabac
29/05/2009 14:19

La delegació alturgellenca de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) muntarà aquest dissabte una parada informativa amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac. L’espai estarà instal.lat davant del local de l’entitat, al capdamunt del carrer Sant Joan Baptista de la Salle.

Segons ha explicat la presidenta de l’associació, Consuelo Ortego, l’objectiu principal d’enguany és informar i ajudar a les persones que volen deixar de fumar "perquè les estadístiques indiquen que està augmentant el nombre de ciutadans que es plantegen abandonar definitivament el tabac".

L’entitat també vol cridar l’atenció sobre les lleis que prohibeixen o bé limiten el tabac en locals públics. I és que consideren que estan augmentant els casos en què la norma s’està incomplint. Consuelo Ortego assegura que constaten aquest fet "tant per l’observació quotidiana a escala local com pels informes que els facilita l’AECC a escala nacional".

També en relació amb aquesta commemoració, aquest divendres a les sis s'ofereix la conferència 100 Raons per deixar de fumar, a càrrec de la doctora Domingo, adjunta del Servei de Medicina Interna de la Fundació Sant Hospital de la Seu. A més a més del centre mèdic, l'acte l'organitza l’entitat Sensefum express i Xarxa Catalana d'Hospitals sense fum.

Mostrar formulari de contacte