Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Parc de l'Alt Pirineu', nom per al nou espai verd situat a la zona nord de la Seu

'Parc de l'Alt Pirineu', nom per al nou espai verd situat a la zona nord de la Seu

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la proposta, debatuda aquest dilluns. Vistiplau també a la sol·licitud d'inscripció del carrerer municipal al Registre Cartogràfic de Catalunya
Parc de l'Alt Pirineu, a la Seu
09/02/2016 11:45

El ple de la Seu d'Urgell ha acordat aquest dilluns fixar un nom per al nou parc que existeix al nord de la ciutat, a la zona de desenvolupament urbanístic vinculada a una gran superfície comercial i delimitada per l'avinguda del Valira, l'avinguda Valls d'Andorra i la variant de la carretera N-145. L'espai verd, que compta amb jocs infantils, bancs per seure i taules de pic-nic, passa anomenar-se a partir d'ara 'Parc de l'Alt Pirineu'.

Tots els grups representats al consistori urgellenc (Compromís X La Seu, ERC i la CUP) han donat el vistiplau a la proposta de l'equip de govern (CDC). En l'exposició durant el plenari, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, destacava la voluntat de reforçar la imatge de natura de la ciutat i assenyalava que, a més, el nou parc es troba just darrera de l'Oficina d'Informació dels Parcs Naturals, "fet que dóna més sentit a la tria". La ciutat ja disposa del Parc del Cadí, un altre dels espais naturals de referència a la comarca.

Cal afegir que durant el debat de la iniciativa, ERC i Compromís van demanar que en properes ocasions la discussió sigui més àmplia i tothom pugui proposar nomenclatures.

Registre Cartogràfic de Catalunya

El plenari urgellenc també ha aprovat per unanimitat aquest dilluns la sol·licitud d'inscripció al carrerer municipal al Registre Cartogràfic de Catalunya. Es tracta d'un formulisme perquè la Diputació tingui accés a les dades informatitzades actualitzades. També s'autoritza a l'Institut Cartogràfic perquè distribueixi la informació en base a la normativa.

Mostrar formulari de contacte