Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Pelegrí reclamarà a l'Estat que prioritzi les millores de la N-230 a Vielha

Pelegrí reclamarà a l'Estat que prioritzi les millores de la N-230 a Vielha

23/09/2011 12:22

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, s’ha compromès amb l’alcalde de Vielha, Àlex Moga, a reclamar a l’Estat que acceleri i prioritzi les obres de reforma i millora de la carretera N-230, que va des de l’entrada del túnel de Vielha fins a la població.

Aquest ha estat un dels acords adoptats en la reunió de caràcter institucional que han mantingut aquest dijous, en què s’han tractat temes d’interès comú i s’ha posat de manifest la voluntat de la Generalitat i de l’Ajuntament de col·laborar en totes aquelles iniciatives que comportin oportunitats de dinamització econòmica per al sector en aquest àmbit territorial.

Pelegrí, que traslladarà la petició a les autoritats competents, justifica la demanda "atesa la importància d’aquesta infraestructura per al bon funcionament de les activitats econòmiques vinculades als sectors comercial, agrari, ramader, forestal i de les activitats turístiques i de lleure dels parcs naturals que aporten riquesa i ajuden a dinamitzar el conjunt de la Val d’Aran".

L’alcalde de Vielha ha agraït el suport del Govern i ha posat de manifest la preocupació de l’Ajuntament i dels agents econòmics de la comarca per reduir la perillositat d’aquest tram de la carretera. Moga reivindica que l’Estat tiri endavant quan abans les obres de millora, "per tal que s'ajudi a reduir els riscos associats al seu estat i els perjudicis que això comporta a les activitats econòmiques del territori".

Mostrar formulari de contacte