Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Peramola es mobilitza per la independència

Peramola es mobilitza per la independència

La població organitza entre dijous i diumenge actes per mostrar el suport a la creació d'un Estat català Es presentarà la campanya d'adhesió, es llegirà un manifest local i es promourà la instal·lació d'una estelada gegant

ANC - Recital per la Independència (Foto: Ventura Molleví)
ANC - Recital per la Independència (Foto: Ventura Molleví)
13/08/2013 08:59

Diverses entitats de Peramola i l'Assemblea Nacional Catalana promouen de cara als propers dies un seguit d'actes al municipi per reivindicar la Independència de Catalunya.

Aquest dijous, al Casino de Peramola es presentarà la Campanya 'Signa un Vot per la Independència', que vol recollir el màxim possible d'adhesions per demostrar el pes de la demanda social per fer un referèndum d'autodeterminació. En aquest mateix acte es llegirà el Manifest de Peramola per la Independència a càrrec de representants institucionals, entitats locals i l'ANC.

Paral·lelament, a la població alturgellenca s'editaran diversos punts de llibre i una postal per finançar la compra d'una Senyera gegant, que es penjarà en un lloc ben visible, com a testimoni de la voluntat dels peramolins i peramolines per promoure una consulta per la independència.

Finalment, diumenge dia 18, a les 11 de la nit, s'organitzarà 'L'Estelada de Llum'.

Mostrar formulari de contacte