Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Peramola programa un cicle de tallers d'educació sexual i prevenció de consums

Peramola programa un cicle de tallers d'educació sexual i prevenció de consums

Les activitats formatives tindran lloc a l’Esplai la Mola durant els mesos d’octubre i novembre

Tallers d'educació sexual i prevenció de consums a Peramola
Tallers d'educació sexual i prevenció de consums a Peramola
06/10/2021 17:45

Peramola acollirà a partir d’aquest mes d’octubre un cicle de tallers d’educació sexual i prevenció de consums adreçats a joves de 12 a 18 anys, coorganitzats per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, l’Esplai la Mola i l’Ajuntament de Peramola. La primera proposta tindrà lloc dissabte 16 d’octubre, de 18 a 20h, a l’Esplai la Mola (Peramola). El segon taller es realitzarà dissabte 20 de novembre, en el mateix horari i ubicació.

L’entitat que facilitarà els tallers és la Fundació Antisida de Lleida, entitat referent al territori i que hi col·labora des de fa molts anys facilitant tallers adreçats a joves, a famílies i a professionals, així com amb l’Espai de Salut Afectiva i Sexual que ofereix a l’OJAU el darrer dijous de cada més. Les places són molt limitades i les inscripcions, gratuïtes, es poden fer a .

Els tallers formen part del projecte ‘Generant perspectiva. Educació sexual feminista en temps de lleure’, coordinat per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. El projecte neix de la necessitat d’oferir espais d’educació sexual en l’àmbit del lleure i, aquest any, s’ha concretat en diverses accions. La primera proposta ha estat una formació adreçada a professionals, que va tenir lloc durant el mes de juny i en la qual hi van participar prop d’una vintena de monitors i monitores del lleure de la comarca. La segona ha consistit en una jornada de tallers simultanis i activitats lúdiques coeducatives, que va tenir lloc a Oliana el mes de juliol.

Mostrar formulari de contacte