Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Periodistes i agents turístics del Benelux visitaran l'Alt Pirineu

Periodistes i agents turístics del Benelux visitaran l'Alt Pirineu

El viatge té com a objectiu conèixer l'oferta en turisme i els càmpings de muntanya Durant la seva estada recorreran les comarques de l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà i la Cerdanya  
Carrer dels Canonges
29/08/2008 11:15

Una dotzena de persones del Benelux, entre periodistes i representants d’associacions de campistes faran un recorregut de tres dies per les comarques del Pirineu amb la finalitat de conèixer les possibilitats turístiques del territori. El viatge és organitzat per l’Associació de Càmpings del Pirineu i l’Associació de Càmpings de Lleida amb la col·laboració de Turisme de Catalunya Benelux (CPT) i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Durant la seva estada visitaran les comarques de l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà i la Cerdanya.

L’arribada al Pirineu d’aquest grup de periodistes i agents turístics del Benelux tindrà lloc el pròxim dilluns, 1 de setembre. Durant la seva estada, que es perllongarà fins al dia 3, tindran ocasió de conèixer l’oferta turística de natura, aventura, cultura i gastronomia de les comarques de muntanya de la demarcació de Lleida. Posteriorment, els dies 4 i 5, continuaran el viatge cap a d’altres indrets del Pirineu Català.

Aquesta visita de periodistes i representants del sector del càmping del Benelux forma part de les accions de promoció de caire internacional que tant la Federació de Càmpings de les Terres de Lleida com el Patronat de Turisme de la Diputació estan duent a terme darrerament adreçant-se a diversos mercats europeus per a la captació de nous clients, principalment d'Holanda, d’on prové una bona part del turisme estranger que s’allotja en càmpings.

Entre les principals raons que fan que un turista del Benelux esculli els Pirineus Catalans per passar-hi les seves vacances són, entre d’altres, el paisatge i les muntanyes en general; el preu; la pau i la tranquil·litat; escapar-se de llocs molt concorreguts; la qualitat dels serveis i de l’estada, i els esports d’aventura, segons un estudi sobre el mercat turístic emissor del Benelux elaborat l’any 2005 per Turisme de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte