Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tres nous casos de COVID-19 i nova víctima mortal a l'Alt Pirineu i Aran

Tres nous casos de COVID-19 i nova víctima mortal a l'Alt Pirineu i Aran

Tres persones han estat donades d'alta en les últimes hores. Vídeo de la Fundació Sant Hospital de la Seu per agrair els veïns i veïnes el fet de quedar-se a casa. Al centre mèdic urgellenc hi ha 9 persones ingressades.
Imatge del vídeo de la FSH
06/04/2020 22:55

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària de Alt Pirineu i Aran. Al territori pirinenc s'han diagnosticat 3 casos positius nous de COVID-19 i 3 persones han estat donades d'alta. Un total de 61 afectats han superat la malaltia.

Actualment hi ha 50 persones ingressades en centres hospitalaris del Pirineu, totes estables a planta. D'aquests casos, 9 es troben ingressats a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, un més que aquest diumenge. A casa hi ha 196 veïns aïllats, dels quals 27 són COVID-19 confirmats.

Des del centre mèdic urgellenc s'ha volgut enviar aquest dilluns un missatge d'agraïment als urgellencs i urgellenques pel fet de quedar-se a casa, i s'ha fet a través d'un vídeo que ha tingut un ampli ressò a les xarxes socials.

De la resta de malalts de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran, 11 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran; 17 són atesos a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp i 13 pacients estan ingressats a l’Hospital de Cerdanya.

A Catalunya

El Departament de Salut ha informat que en les últimes hores s’han confirmat 1.499 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 28.323. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la COVID-19 un total de 2.908 persones.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 2.391 persones han estat ingressades de gravetat. A més, del nombre total de positius arreu del país, 4.345 són professionals sanitaris.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 10.738 altes hospitalàries de persones diagnosticades.

 

 

 

Mostrar formulari de contacte