Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / PEUSA dóna 2.000 mascaretes infantils a centres mèdics del Pirineu

PEUSA dóna 2.000 mascaretes infantils a centres mèdics del Pirineu

El material de protecció s'ha repartit entre el CAP d'Oliana, l'Hospital de Cerdanya, l'Hospital Comarcal del Pallars i la Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga. L’empresa energètica anuncia també que patrocinarà l’hoquei sobre gel a Puigcerdà
19/06/2020 18:55

L’empresa energètica PEUSA ha fet una donació de 2.000 mascaretes infantils reutilitzables al Centre d'Assistència Primària (CAP) d'Oliana, l’Hospital de Cerdanya (Puigcerdà), la Fundació Hospital Sant Bernabé (Berga) i l’Hospital Comarcal del Pallars (Tremp). L'acció solidària s’ha coordinat amb els serveis de pediatria de cadascun dels centres mèdics i s'ha plantejat "com un element més per contribuir a protegir la mainada, una franja de població que al llarg de la pandèmia s’ha hagut de recloure de manera dràstica".

L'empresa urgellenca destaca que les mascaretes protectores per a nens i nenes poden ser també "una eina pedagògica per reforçar l’explicació sobre per què s’ha de dur i de què els protegeix".

Des que es va decretar l’estat d’alarma per la COVID-19, PEUSA ha posat en marxa una ajuda de 50.000 euros per atendre persones en situació vulnerable, que gestiona el Consorci per a les Persones de l’Alt Urgell. També va fer la donació de 4.000 Kg de productes bàsics al Banc dels Aliments. Així mateix, va adoptar mesures perquè empreses i autònoms poguessin reduir la potència contractada sense cap mena de cost i recuperar-la més endavant.

Esponsorització

En un altre ordre de coses, PEUSA ha anunciat que a partir del mes de setembre començarà a patrocinar l’esport de base d’hoquei sobre gel a Puigcerdà. La companyia col·laborarà amb les categories de base del Club de Gel Puigcerdà.

L'empresa subratlla que "la voluntat és promoure valors com ara el treball en equip, la constància, la col·laboració orientada a objectius comuns i el respecte al medi ambient". I afegeix: "Per això, donem suport a activitats esportives que busquen consolidar el vincle entre diversió i esforç". Així mateix, indica que "mitjançant les competicions esportives també ens involucrem amb la realitat i els valors locals al Pirineu".

El Club de Gel Puigcerdà és un referent en l'hoquei sobre gel i és habitual que a la capital cerdana es juguin partits amb equips punters estatals com ara el Club de Hielo de Jaca o el de San Sebastián (Txuri Urdín). "Consolidar les categories més joves passa també per tenir referències i models en esportistes més veterans", indica PEUSA.

  • PEUSA ha donat mascaretes infantils reutilitzables (Foto: PEUSA)
  • Equips del Club de Gel Puigcerdà (Foto: PEUSA)

Mostrar formulari de contacte