Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / PEUSA recupera l'atenció presencial a les oficines de la Seu d'Urgell

PEUSA recupera l'atenció presencial a les oficines de la Seu d'Urgell

L'empresa energètica de la Seu d'Urgell aplica mesures per garantir la seguretat i la salut dels clients i treballadors, com ara l'establiment de distàncies de seguretat o el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic
Edifici de PEUSA a la Seu d'Urgell (Foto: PEUSA)
09/06/2020 18:20

PEUSA ha recuperat aquest dimarts l'atenció presencial a les seves oficines de la Seu d’Urgell, després de l’aturada a causa de la pandèmia de la COVID-19 i d’acord amb la instauració de la fase 3 de la desescalada. L'empresa urgellenca ha assegurat en un comunicat que "la seguretat i la salut de clients, personal propi i proveïdors són la prioritat que regeix el pla de retorn, que suposa restablir els serveis de forma habitual, ja que fins ara s'han prestat a distància i via internet".

En l'atenció al públic només s'atendrà 2 persones simultàniament, s’ha eliminat la sala d’espera, es disposa de gel hidroalcohòlic a l’interior i es demana mantenir 2 metres de distància entre usuaris mentre es fa cua a l’exterior. D'altra banda, la mascareta és obligatòria dins de les oficines.

Avaluació de riscos

Tots els professionals de PEUSA han passat per un procés d’avaluació del seu grau d’exposició a la COVID-19, tenint en compte que treballen directament amb clients i proveïdors diversos. A més, per reforçar la seguretat, s’ha dut a terme una formació específica sobre com cal procedir donada la situació de pandèmia i s’han creat equips independents de treball per evitar contagis i contactes de risc, amb l'entrada i sortida per torns diferenciats a l’edifici.

Així mateix, s’han instal·lat mampares de metacrilat com a mesura de protecció entre les persones que comparteixen despatx o treballen en espais compartits. També es mantenen algunes de les mesures originals arran de la pandèmia, com són que cada treballador disposa de material propi i independent per fer la seva feina (ordinador, telèfon o vehicle) i es convoquen reunions telemàtiques per tractar aspectes que no requereixen la presència física.

Declaració de responsabilitat

L’equip de PEUSA ha assumit una declaració de responsabilitat per accedir als espais de treball, que inclou també la presa de temperatura diària i el fitxatge per codi personal que substitueix l’empremta dactilar. El protocol intern d’ús de l’edifici, les instal·lacions, infraestructures i vehicles de PEUSA contempla extremar les precaucions, l'ús per torns o esglaonat dels espais comuns i seguir les indicacions sanitàries en cas de qualsevol símptoma.

La neteja i desinfecció de l’edifici és una altra de les qüestions essencials, especialment en punts sensibles de gran contacte. També es presta especial atenció a la constant ventilació dels espais tancats i es revisen els sistemes de calor i fred i de la renovació de l’aire. Finalment, es fa un seguiment i avaluació del compliment d’aquestes mesures, que estan en constant adaptació segons les instruccions del Departament de Salut.

 

Mostrar formulari de contacte