Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / PEUSA ofereix ajustar sense cost les condicions a negocis obligats a tancar per la Covid-19

PEUSA ofereix ajustar sense cost les condicions a negocis obligats a tancar per la Covid-19

L'empresa elèctrica urgellenca facilita reduir aquests dies la potència contractada i ajornar o fraccionar pagaments. També plantegen adaptar el contracte al preu més competitiu possible
Instal·lació fotovoltaica a l'Alt Urgell (Foto: PEUSA)
05/11/2020 17:05

L’empresa energètica urgellenca PEUSA ofereix des d'ara la possibilitat d’ajustar les condicions de contractació d’energia a tots els negocis i serveis que s’hagin vist obligats a aturar temporalment la seva activitat degut a la pandèmia de la Covid19. La proposta contempla reduir la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant sense cap mena de cost per als usuaris, així com ajornar o fraccionar el pagament de subministraments d’energia elèctrica i gas. Així mateix, planteja l’oportunitat d’adaptar el contracte entre els usuaris empresarials i l’energètica al preu de l'energia indexat al mercat, assegurant-se així el preu més competitiu disponible.

Els negocis als que s’adreça l’oferta de PEUSA són indústria, empresa, petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms. D’acord amb la situació actual, afecta en gran mesura restaurants, bars, cafeteries, gimnasos i establiments d’estètica, entre d’altres i d’acord amb les indicacions oficials.

La proposta és una declaració d’intencions per part de l’energètica del Pirineu, que posa en evidència el seu lligam social i amb el seu entorn més immediat. L'objectiu és mantenir-se "compromesos amb el Pirineu i vinculats amb la nostra gent i el territori”, en paraules de Joel Boix, director comercial de PEUSA, “per això volem recolzar l’activitat econòmica de la nostra zona i ajudar les empreses i autònoms en un moment de crisi tan important”.

La iniciativa s’afegeix a les accions impulsades per PEUSA en el context de pandèmia per la Covid19 des de l’inici de la crisi sanitària i social, i que han contemplat la reducció de potència contractada sense cost per al sector empresarial i treballadors autònoms, destinar 50.000 € al suport de persones afectades pel context d’incertesa econòmica, distribuir 2.000 mascaretes infantils a hospitals i centres de salut pirinencs, aportar 4.000 Kg de productes de primera necessitat al Banc dels Aliments i fer donació de 1.000 bates impermeables a L’Hospital de la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte