Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Picurt avança la programació, que presenta una vintena de projeccions

Picurt avança la programació, que presenta una vintena de projeccions

Entre les novetats destaquen Home tranquil, formatge artesà, El Camí d'Ermengol i Els rastres del Tethys Les sessions es faran a Artedó i a Cinemes Guiu del 21 al 25 de juny

Albert Galindo - Documental 'Home tranquil, formatge artesà'
Albert Galindo - Documental 'Home tranquil, formatge artesà'
14/06/2011 16:22

El festival de cinema de muntanya Picurt ja té dissenyada la programació de l'edició d'enguany, que tindrà lloc la setmana vinent, del 21 al 25 de juny, a Artedó.

Entre les novetats que s'hi presentarà destaca per l'últim dia, dissabte, Home tranquil, formatge artesà, un documental d'Albert Galindo que segueix durant un any un reconegut formatger de Bar. En la mateixa sessió es projectarà El camí d'Ermengol, el curt de Toni Lombarte per a l'exposició permanent de l'Espai Ermengol; i un film sobre speed flying al massís del Mont-Blanc.

Divendres, es recuperarà filmacions antigues sobre el barri de Santa Magdalena, el refugi de la Molina i Andorra. A més, a la sala Guiu de la Seu s'estrenarà Els rastres del Tethys, un espectacular documental sobre espeleologia a la Font Bordonera, a càrrec de Josep M.Castellví ('Al filo de lo imposible'). Prèviament, a la sala 1 de Cinemes Guiu s'oferirà un documental sobre l'Ultra Trail Mont Blanc.

Durant dimarts, dimecres i dijous, Cinemes Guiu també acollirà diverses projeccions, amb temàtiques com ara l'ós, l'Everest i els entorns d'Otxagabia i Echo, als Pirineus occidentals.

Mostrar formulari de contacte