Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Pintat serà el cap de llista del Partit Liberal d'Andorra per a les pròximes eleccions

Pintat serà el cap de llista del Partit Liberal d'Andorra per a les pròximes eleccions

05/11/2008 10:53

L'actual cap de govern d'Andorra, Albert Pintat, ha acceptat la proposta que li va fer el Consell Nacional del Partit Liberal (PLA) per presentar-se com a cap de llista per a les pròximes eleccions generals de la primavera vinent. La decisió ha estat presa després que Pintat demanés uns dies per reflexionar, durant els quals ha valorat la possibilitat de no presentar-se 'perquè creia que ja havia fet la seva feina'. No obstant, Pintat ha constatat que 'l'entorn polític i el poble andorrà' volien que es presentés, i ha acceptat aquest 'honor i privilegi'. D'aquesta manera, si no es presenta cap més candidatura abans del divendres, tornarà a ser el candidat oficial del PLA.

Albert Pintat, acompanyat pel president i el secretari general del PLA, Enric Pujal i Josep Anton Bardina, ha fet pública aquest dimarts la decisió de tornar-se a presentar a les pròximes eleccions generals, després d'examinar la proposta i de consultar-la amb amics, familiars, membres del partit i membres dels comitès parroquials. Pintat considera que l'oferiment que li han fet és 'sincer' i que hi ha una base molt sòlida a favor seu.

Pintat ha dit que és un honor encapçalar la llista liberal i que a partir d'ara treballarà per construir i transmetre un missatge entenedor a l'elector. En aquest sentit, ha indicat que ho veu com una 'oportunitat per acabar la feina i arreglar el país', i que ell, amb l'experiència que li ha atorgat ser cap de govern, té una visió directa de la realitat política que li permetrà decidir el que s'ha de fer per enfrontar-se a la crisi i quines reformes s'han d'accelerar per superar la situació.

D'altra banda, Pintat ha dit que els dubtes que ha tingut a l'hora d'acceptar la candidatura no han vingut motivats per la possible falta de suport, sinó per la 'realitat biològica d'un cos humà de 65 anys', que li feia pensar que ja havia fet la seva feina.

El president del partit liberal, Enric Pujal, ha explicat que la 'Comissió dels Onze' va acordar proposar Pintat com a candidat perquè és el 'més preparat', sobretot per afrontar la crisi. Pujal ha afegit que confiava que ho 'reconsiderés' i digués que sí.

Mostrar formulari de contacte