Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Pirineus Creatius participa en un intercanvi cultural amb Irlanda i Grècia

Pirineus Creatius participa en un intercanvi cultural amb Irlanda i Grècia

Un grup d'artistes fa aquests dies una estada a la Seu per compartir idees i col·laborar en activitats locals com la Nit Blanca Jove. Posteriorment joves catalans duran a terme una residència artística en aquests dos països

Intercanvi amb joves artistes d'Irlanda i Grècia, a la Seu d'Urgell (Foto: Pirineus Creatius)(F
Intercanvi amb joves artistes d'Irlanda i Grècia, a la Seu d'Urgell (Foto: Pirineus Creatius)(F
01/07/2021 17:55

L'Associació Juvenil Pirineus Creatius participa actualment en un nou projecte d'intercanvi europeu: 'Hestía: Belonging through Community Theatre', que va començar aquest mes d'abril i finalitzarà el novembre de 2022.

Al llarg del juny i fins al 9 de juliol, un grup d'artistes d'Irlanda i de Grècia són la Seu d'Urgell en el marc d'una residència artística, tot participant en les actes culturals i comunitaris i també contribuint a crear la cinquena edició del festival Nit Blanca Jove de l'Alt Urgell.

L'objectiu del projecte és "intercanviar bones pràctiques en l'àmbit de l'art comunitari" i "crear els espais on tothom hi és benvingut", segons explica Dasha Lavrinenko, responsable de Pirineus Creatius. També es busca "que l'art sigui l'eina de comunicació, expressió i cohesió".

Dins d'aquest intercanvi, al llarg d'aquest any joves del Pirineu català faran residències artístiques a Grècia i a Irlanda, per conèixer la feina del sector a les organitzacions sòcies del projecte. Al final del 2022 es farà una última trobada juvenil entre els tres països, per posar en pràctica tot el nou coneixement, i es farà una formació pels professionals del món educatiu, de l'art i de l'acció comunitària.
El projecte és finançat pel programa Erasmus Acció-Clau 2, que fomenta la cooperació i l'intercanvi de bones pràctiques en l'àmbit de joventut.

Mostrar formulari de contacte