Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Polítics i diplomàtics francesos visiten la Cerdanya per conèixer el futur Hospital Transfronterer

Polítics i diplomàtics francesos visiten la Cerdanya per conèixer el futur Hospital Transfronterer

25/03/2010 17:55

Un grup diplomàtic francès, en missió parlamentària de cooperació transfronterera, visitarà la Cerdanya aquest divendres. Aquesta acció s’emmarca en una sèrie de visites que els polítics i diplomàtics està duent a terme per tot el territori francès, per tal de conèixer les realitats i les problemàtiques de les accions de cooperació transfrontereres.

A la visita hi assistiran l'eurodiputada Marie-Thérèse Sanchez Schmidt, el diputat d’Ain Étienne Blanc, i l’ambaixadora per les comissions intergovernamentals i cooperació transfronterera del Ministeri d'Assumptes Exteriors, Chantal de Bourmont, entre d’altres personalitats.

La visita institucional constará de dues parts. A la primera hi haurà una taula rodona on es farà una presentació del Projecte Europeu de Salut Territorial de Cerdanya, a l'alcaldia de la Guingueta d'Ix. Tot seguit es farà una visita guiada a les obres del nou hospital de Cerdanya, a Puigcerdà. Els anfitrions de la visita seran el gerent de la Regió Sanitaria Alt Pirineu i Aran, Victorià Peralta, i el director Departemental d'Afers Sanitaris i Socials als Pirineus Orientals, Dominique Keller.

Mostrar formulari de contacte