Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Preestrena a Cinemes Guiu del programa 'La Sobretaula' dedicat a la Seu d'Urgell

Preestrena a Cinemes Guiu del programa 'La Sobretaula' dedicat a la Seu d'Urgell

L'espai televisiu es podrà veure aquest dimarts, a les 20.15 hores, i comptarà amb la presència de l’alcalde urgellenc, Francesc Viaplana. L’entrada és gratuïta

Programa 'La sobretaula'
Programa 'La sobretaula'
06/02/2023 10:55

La preestrena del programa 'La Sobretaula', produït per Canal Taronja TV conjuntament amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XAL), es durà a terme aquest dimarts, 7 de febrer, a les 20.15 hores, a Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell. El visionat, amb entrada gratuïta, comptarà amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana.

L'espai televisiu 'La Sobretaula' neix amb l'objectiu de promoure la cuina de proximitat, donar a conèixer la riquesa del país i els productors locals, i descobrir racons de Catalunya amb interès gastronòmic, cultural i històric. Cada setmana, a través de la mirada de tres personatges coneguts, com ara periodistes, músics, escriptors, artistes o altres professionals destacats, es donarà a conèixer un poble del país.

El capítol dedicat a la Seu d’Urgell comptarà amb la participació de la periodista Mari Pau Huguet i el presentador Pep Picas, acompanyats del cantautor Gerard Quintana, líder de Sopa de Cabra. Tots tres visitaran els llocs més emblemàtics de la ciutat i dialogaran amb l’alcalde urgellenc, productors de Km0 i un restaurador.

Tradicions i gastronomia

Durant 9 setmanes, el programa permetrà veure els contrastos de cada comarca catalana amb les seves tradicions i cultura a través de la seva història, el seu paisatge, la gent que hi treballa, què s'hi cuina i com s’hi menja. Cada capítol posarà en relleu un restaurant d’una zona diferent del país.

El conductor de 'La Sobretaula' és el cantautor Pep Picas que, d’una forma curiosa, oberta i divertida, acostarà els protagonistes de l’episodi. D’una banda, donarà a conèixer el xef del restaurant triat, que al seu torn presentarà els productors i comercialitzadors locals amb qui treballa.

Emissió per televisió

‘La Sobretaula’, programa dirigit per Anna Ganzinelli s’emet a Canal Taronja TV (Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia) i a totes les televisions de La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, inclosa Pirineus TV.

Mostrar formulari de contacte