Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Premi de 10.000 euros a la Seu d'Urgell en el Joker de la Primitiva

Premi de 10.000 euros a la Seu d'Urgell en el Joker de la Primitiva

La setmana passada van reiniciar-se els sortejos de la Loteria Nacional i aquest dilluns ja s'han incorporat els venedors de l'ONCE al seu lloc de treball
Premi del Joker de la Primitiva
16/06/2020 18:52

El Minairons, l'administració de Loteries número 1 de la Seu d'Urgell, va lliurar dijous passat un premi de 10.000 euros al Joker de la Primitiva. L'establiment ha felicitat el guanyador o guanyadora, tot i que no té constància de qui ha estat l'afortunat.

El Joker se sorteja conjuntament amb La Primitiva, malgrat que el seu funcionament és diferent. En aquest joc, s'extreuen set números d'un bombo que conté deu boles numerades del 0 al 9. La particularitat és que cada vegada que cau un número, aquest es torna a introduir a la caixa i, per tant, un mateix número pot aparèixer a la combinació guanyadora dues, tres, quatre i fins a set vegades.

El número del Joker que s'assigna aleatòriament només una vegada al bitllet va del 0.000.000 al 9.999.999 (ambdós inclosos). Això vol dir que solament pot haver-hi un guanyador de primera categoria i els números del bitllet han de coincidir en el mateix ordre que els números extrets en el sorteig.

Reinici dels sortejos

Els jocs d'atzar s'han reactivat els darrers dies. La setmana passada van reiniciar-se els sortejos de la Loteria Nacional i aquest dilluns s'han incorporat els venedors de l'ONCE als seus llocs de treball.

Mostrar formulari de contacte