Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Preparatius pel Campionat del Món de piragüisme d'aigües braves Sort 2010

Preparatius pel Campionat del Món de piragüisme d'aigües braves Sort 2010

21/10/2008 10:37

Diferents directius del Comitè Internacional de descens d'aigües braves s'han reunit amb els organitzadors del Campionat del món de piragüisme 2010 que se celebrarà a Sort per coordinar les diferents àrees de treball. A proposta dels organitzadors, els recorreguts de competició i entrenaments pel pròxim mundial s'estendran a altres municipis de la comarca, localitzant-se a Llavorsí, Rialp, Sort, Soriguera i Baix Pallars. D'aquesta manera es mostrarà el gran ventall de trams i nivells idonis que ofereix el riu Noguera Pallaresa i la diversitat del seu entorn paisatgístic i accessibilitat al llarg de més de 30 quilòmetres.

Entre els membres que s'han desplaçat a Sort aquest cap de setmana per preparar el campionat del món del 2010 hi ha el President Jens Perlzwitz d'Alemanya, Liba Roleckova de la República Txeca i Tomislav Cronkovic de Croàcia.

Aquesta trobada també ha servit per preparar el XXXII Congrés de la International Canoe Federation que tindrà lloc a finals de novembre a Roma i ha de servir per analitzar l'evolució dels principals campionats que s'han de celebrar, com ara el Campionat d'Aigües Braves Sort 2010.

Per a la promoció de Sort 2010 s'ha encarregat la realització d'un innovador 'microsite' basat en visites virtuals, tant dels recorreguts de La Noguera Pallaresa com dels serveis i recursos turístics de Sort i la comarca del Pallars Sobirà. També es farà un CD que serà un dels elements principals que els organitzadors utilitzaran per divulgar i promocionar l'esdeveniment en les seves presentacions.

Mostrar formulari de contacte