Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presència urgellenca a l'assemblea del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya

Presència urgellenca a l'assemblea del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya

Maria Picart ha pres part a la reunió com a membre de la comissió de comunicació interna. L'ens reuneix representants de consells locals d'arreu del país
Assemblea del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya
07/08/2018 10:45

La urgellenca Maria Picart ha representat la Seu d'Urgell a l'assemblea ordinària del Consell Nacional d'Infants Adolescents de Catalunya, que es va dur a terme recentment a Barcelona.

A la reunió, celebrada al Casal d'Avis de la Barceloneta, hi van assistir la gran majoria de membres del CNIAC d'arreu de Catalunya. La trobada va tractar temes diversos, com ara les propostes d'actes per donar a conèixer el consell. Entre aquestes hi ha una assemblea oberta, perquè la gent vegi com treballen, o bé el lliurament de premis de reconeixement. També es va parlar de la trobada estatal duta a terme a Oviedo, on uns quants representants del CNIAC van anar a conèixer d'altres consells d'infants i adolescents.

L'assemblea va planificar alhora accions per al Dia Internacional de la Infància i l’Adolescència. Els assistents van compartir un dinar al migdia i després es van reunir en comissions. Maria Picart va participar a la comissió de comunicació interna, que s’encarrega que tots els membres del CNIAC estigui ben informats i la comunicació flueixi bé. Finalment es va fer una llista de material necessari per a les colònies del començament de curs i es va redactar una carta de benvinguda als nous vocals i una de comiat als antics. El dia va acabar amb una assemblea informativa.

Mostrar formulari de contacte