Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu del conte 'Mussol, qui va ser l'Ermengol?'

Presentació a la Seu del conte 'Mussol, qui va ser l'Ermengol?'

El llibre de Núria Oliva i Jesús Galindo, es donarà a conèixer aquest dimarts, 6 d’agost, a les 20 hores, a l’Espai Ermengol Les il.lustracions han anat a càrrec de la dissenyadora Laura Pal

Conte Sant Ermengol - Caràtula
Conte Sant Ermengol - Caràtula
06/08/2013 09:28

L’Espai Ermengol acollirà aquest dimarts, 6 d’agost, a les 20 hores, la presentació del conte Mussol, qui va ser l’Ermengol?, escrit per Núria Oliva i Jesús Galindo. L’acte comptarà amb la presència de l’historiador Lluís Obiols, i dels mateixos autors, que explicaran el perquè va sorgir la idea d’escriure aquesta narració, que vol donar a conèixer la vida i figura de Sant Ermengol, un personatge de gran transcendència històrica per a la Seu i el Pirineu.

A la presentació també hi assistiran l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives.

Ermengol d'Urgell, nascut a Aiguatèbia durant segona meitat del segle X i mort al Pont de Bar, fou bisbe d’Urgell entre el 1010 i el 1035, moment clau en el desenvolupament del comtat d’Urgell i la capital urgellenca. Durant el seu pontificat va afavorir grans construccions públiques, com ara ponts i camins.

Les il.lustracions del conte, editat per Edicions Salòria, han anat a càrrec de la dissenyadora Laura Pal.

Mostrar formulari de contacte