Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu del projecte 3E per millorar la qualitat de la formació professional

Presentació a la Seu del projecte 3E per millorar la qualitat de la formació professional

La iniciativa també té com a objectiu fomentar l'emprenedoria entre els joves de l'Alt Urgell L'acte d'aquest dijous es complementarà amb la ponència 'La gestió de la il·lusió i el coeficient d'optimisme en èpoques de canvi', a càrrec d'Emili Duró
Emili Duró Pamies
23/01/2012 18:07

Aquest dijous, 26 de gener, a les set del vespre, tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal de la Seu d'Urgell la presentació a tota la comunitat educativa de la ciutat i la comarca del Projecte 3E: Ensenyament, Emprenedoria i Empresa.

La primera part de l'acte consistirà en una presentació del contingut i els objectius de la iniciativa, en la qual intervindran l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro; el director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés; el president de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, Jordi Grau; el director de l'IDAPA, Pere Porta; i el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins.

L'acte públic es complementarà amb una conferència d'Emili Duró Pamies, sota el títol 'La gestió de la il·lusió i el coeficient d'optimisme en èpoques de canvi'. Emili Duró és llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Administració d'Empreses per Esade i la UAB, a més d'un reconegut assessor i formador en empreses com Microsoft, Telefónica, Ono, Inditex, Barclays, entre d'altres.

Projecte 3E: Ensenyament, Emprenedoria i Empresa

El Projecte 3E té com a objectius fomentar la qualitat i l'adequació de l'oferta de cicles formatius que s'imparteixen a l'Alt Urgell, així com la gestió eficaç de les necessitats formatives i sociolaborals de l'entorn, considerant els reptes de futur que s'hi plantegen en matèria de formació, innovació i ocupació.

El grup de treball que impulsa aquest projecte, coordinat pel Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya, està format pels responsables dels cicles formatius dels centres de secundària de la comarca (l'institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell, l'institut Aubenç d'Oliana i el col·legi La Salle), a més de representants de l'Escola d'Adults, l'Escola Joviat i el Centre de Capacitació Agrària del Pirineu.

També hi intervé la coordinadora de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, representants de l'Institut de Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), així com de l'Oficina Jove i el Telecentre de l'Alt Urgell i les regidories de Promoció Econòmica i Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. A més, en el projecte hi prenen part agents socials amb coneixements i/o interès per la millora de la qualitat de la formació professional a l'Alt Urgell i el foment de l'emprenedoria entre els joves.

Mostrar formulari de contacte