Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació de la plataforma ciutadana Compromís x La Seu

Presentació de la plataforma ciutadana Compromís x La Seu

L'acte, a càrrec d'Òscar Ordeig, és avui divendres a les 8 del vespre a l'auditori del Centre Cultural Les Monges El nou col·lectiu es proposa canviar la situació actual de la ciutat i crear una alternativa

Compromís x La Seu - Cartell presentació
Compromís x La Seu - Cartell presentació
09/01/2015 12:22

L'auditori del Centre Cultural Les Monges acollirà avui divendres, a les 8 del vespre, la presentació de la plataforma ciutadana Compromís x La Seu. L'acte serà encapçalat per Òscar Ordeig.

Durant la conferència-col·loqui s'explicarà els motius pels quals es crea aquest nou col·lectiu i els seus objectius. Tanmateix, l'actual portaveu de Progrés a l'Ajuntament de la Seu i diputat al Parlament ha avançat que vol ser "una proposta per sumar diferents sensibilitats de la Seu que vulguin canviar la situació actual i crear una alternativa de futur". Segons Ordeig, Compromís x La Seu vol "posar l'interès de la Seu per davant de tot" i "aturar la davallada demogràfica i d'ocupació".

En aquest sentit, Ordeig vol presentar "dades objectives" per justificar la necessitat de canvis a la ciutat i proposar alternatives.

La nova plataforma es proposa ser "un espai de debat, de reflexió i d'acció". Així, en aquest acte es farà una crida perquè s'hi sumin les persones que hi vulguin fer les seves aportacions.

Mostrar formulari de contacte