Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació de treballs de recerca a l'IES Joan Brudieu

Presentació de treballs de recerca a l'IES Joan Brudieu

Al llarg d'aquest divendres els alumnes donaran a conèixer les seves investigacions La genètica, la grip A, els Jocs Olímpics, el bullying, la Fira, les cases andorranes i l'aprofitament energètic, entre els temes escollits
Institut Joan Brudieu
13/01/2010 17:39

L'IES Joan Brudieu dedicarà la jornada d'aquest divendres a la presentació dels treballs de recerca per part dels alumnes. Els estudiants han triat diferents temàtiques de tots els àmbits, amb propostes força interessants.

Així, per exemple, els tribunals de l'institut escoltaran, en l'àmbit biomèdic, la presentació de treballs sobre la genètica de la personalitat, la percepció tàctil, l'estudi i comparació d'ecosistemes, l’evolució de la medicina, la Grip A. En física, es parlarà del pla inclinat i les forces de fregament, les reaccions amb la Coca-cola i el càlcul de la gravetat amb un pèndul.

D'altres projectes tenen com a tema els joves nouvinguts de La Seu d’Urgell, la Fira de Sant Ermengol, el projecte empresarial de creació d’un gimnàs-wellness, el dopatge en el món de l’esport, els Jocs Olímpics, la psicologia en l’esport, el bullying, el trastorn bipolar, els models de casa andorrana, l`aplec de la Trobada, l’evolució de la dona, els campaments sahrauís, Orfeu i la música, la música en el comportament humà, el disseny d’una casa intel•ligent, l'aprofitament de l’energia hidràulica, la dinàmica de la bicicleta, el disseny d’un generador Bedini i les dames la literatura.

Les presentacions es faran al llarg del matí de divendres, en cinc torns d'una hora cadascun, a les aules B5, C3, C6, C11 i C110.

Mostrar formulari de contacte