Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu del llibre 'Mañana puedes ser tú', d'Anna Choy

Presentació a la Seu del llibre 'Mañana puedes ser tú', d'Anna Choy

L'agent de policia hi recopila testimonis de dones víctimes de violència de gènere. L'acte, en el marc del 25-N, és aquest dimecres al vespre a la Biblioteca Sant Agustí

'Mañana puedes ser tú' (Tibidabo Ediciones)
'Mañana puedes ser tú' (Tibidabo Ediciones)
26/11/2019 17:35

La Biblioteca Sant Agustí organitza la presentació a la Seu d'Urgell del llibre Mañana puedes ser tú, d'Anna Choy. L'acte s'emmarca en la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones i tindrà lloc aquest dimecres, dia 27, a 2/4 de 8 del vespre.

Anna Choy Vilana és agent dels Mossos d'Esquadra i en aquest llibre (editat per Tibidabo) hi recull el testimoni de dones que han acudit a la policia per denunciar que eren víctimes de violència masclista, ja sigui a casa seva o bé a l'espai públic. Sota el subtítol "Testimonis de violència contra les dones a través dels ulls d'una policia", s'hi narra en primera persona aquests casos que ha conegut mitjançant la seva feina i com lluiten per refer les seves vides.

Cada relat va seguit d'una reflexió de l'autora, que en aquest cas deixa de banda l'àmbit estrictament professional per expressar les seves vivències i sensacions, amb l'objectiu, tal com reflecteix el títol, de prevenir aquesta violència i evitar-ne nous casos.

Mostrar formulari de contacte